Ο χώρος εστίασης του σπιτιού είναι ο χώρος που περνούν τις περισσότερες ώρες τους οι ιδιοκτήτες μετά την κρεβατοκάμαρα. Η κουζίνα είναι ένας χώρος ιδιαίτερης σημασίας και μεγάλης πολυπλοκότητας, λόγω των διαφορετικών σκοπών που καλείται να εξυπηρετήσει. Αφενός πρέπει να είναι ευρύχωρη με πολλά ερμάρια για ν’ αποθηκευτούν τα τρόφιμα και τα εργαλεία μαγειρέματος. Ταυτόχρονα όμως πρέπει να είναι ευχάριστη και άνετη χωρίς πολλά στριμωγμένα ερμάρια που δημιουργούν αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Μία σωστή κουζίνα οφείλει να έχει ένα στυλ και έντονο διακοσμητικό χαρακτήρα, χωρίς όμως αυτό να επισκιάζει την λειτουργικότητά της, αφού πρόκειται πρωτίστως για ένα χώρο καθημερινής εργασίας. Τελευταία αλλά πολύ σημαντική απαίτηση, είναι η ανθεκτικότητα των υλικών στην καθημερινή χρήση σε βάθος χρόνου. Αυτή έρχεται σε αντιπαράθεση με τα ευαίσθητα υλικά που χρησιμοποιούνται, όπως τα γυαλιστερά ερμάρια και οι ανάγλυφες υφές.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλα τα παραπάνω, εύκολα γίνεται κατανοητό ότι το να χρησιμοποιηθούν καλά και ποιοτικά υλικά στο χώρο εστίασης δεν επαρκεί για να πετύχουμε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Πρωταρχικό ρόλο διαδραματίζει η σωστή μελέτη του χώρου, η χωροταξική διάταξη και η σωστή διαχείριση των υλικών. Πραγματοποιώντας λοιπόν μία σωστή και ολοκληρωμένη μελέτη, μέσα από την γκάμα των μοντέλων τριών διαφορετικών εργοστασίων βιομηχανοποιημένων κουζινών, υπάρχει πληθώρα επιλογών σε διαφορετικά επίπεδα τιμών.
Συγκεκριμένα Stofa Home παρέχει έπιπλα από τις ακόλουθες εταιρίες:

  • Armony Cucine
  • Corpus
  • Mobilturi
  • Forma
  • Ar-Due
  • Smart System

3385_cucina_diesel_social_kitchen_09

Archiexpo

alta-architecture-australia-e1491849698449

cucina in vetro Nuovo Cucine in vetro Armony cucine

2-mobilturi armony-sigma beta-armony diadema-armony mobilturi-madeleine olimpia omicron-armony quadratika-armony quadratika-armony-1 sigma22_armony sigma-22-armony sigma-armony t16-armony yota-armony ypsilon-armonyjpg

Translate »