Δημιουργία χώρων ανετης καθημερινής διαβίωσης.

Οι συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις προσεγμένης αισθητικής και μελετημένης λειτουργικότητας για τους χώρους διαμονής σας, οδήγησε στη δημιουργία της Stofa Home Ideas. Τα προϊόντα καλύπτουν μεγάλη γκάμα, τόσο σε οικονομικό εύρος, όσο και σε θέμα αισθητικής, δίνοντας πληθώρα επιλογών και στους πλέον απαιτητικούς σε Κουζίνες, Ντουλάπες, Πόρτες Ασφαλείας, Εσωτερικές Πόρτες ενώ η εταιρία μας αναλαμβάνει και Ανακαινίσεις. Με δεδομένη τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων, η προσπάθεια εξυπηρέτησης του εκάστοτε πελάτη επικεντρώνεται στην προσέγγιση και ικανοποίηση του προσωπικού του γούστου και των ιδιαίτερων απαιτήσεών του.

Μοναδικοί Χώροι Με Χαρακτήρα Και Στύλ.

Η πεποίθησή μας είναι ότι, όπως η κάθε προσωπικότητα είναι μοναδική, το ίδιο μοναδικός πρέπει να είναι και ο χώρος διαμονής σας. Αυτό δεν επιτυγχάνεται μόνο με την επιλογή ενός καλού και ποιοτικού προϊόντος. Ο σωστός σχεδιασμός, οι ευφάνταστες ιδέες, οι πρωτότυποι συνδυασμοί υλικών, οι έξυπνες λύσεις, η απαράμιλλη λειτουργικότητα και η διακοσμητική μοναδικότητα είναι τα στοιχεία που θα δώσουν έντονο χαρακτήρα στο χώρο σας.

Οι Υπηρεσίες μας

Πληθώρα επιλογών και για τους πλέον απαιτητικούς σε Κουζίνες, Ντουλάπες, Πόρτες Ασφαλείας, Εσωτερικές Πόρτες ενώ η εταιρία μας αναλαμβάνει και Ανακαινίσεις.

Κουζίνα

Η κουζίνα είναι ένας χώρος ιδιαίτερης σημασίας και μεγάλης πολυπλοκότητας, λόγω των διαφορετικών σκοπών που καλείται να εξυπηρετήσει. Μία σωστή κουζίνα οφείλει να έχει ένα στυλ και έντονο διακοσμητικό χαρακτήρα, χωρίς όμως αυτό να επισκιάζει την λειτουργικότητά της, αφού πρόκειται πρωτίστως για ένα χώρο καθημερινής εργασίας.

 

Ντουλάπα

Σε κάθε σπίτι ο βασικός εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος, καθορίζεται από το μέγεθος και τη διάταξη των διαφόρων ντουλαπών του. Οι δύο βασικές κατηγορίες αφορούν τον τρόπο κάλυψης του αποθηκευτικού χώρου με διαφορετικές πόρτες. Αυτές μπορεί να είναι συρόμενες ή ανοιγόμενες.

 

Πόρτα

Τα τελευταία χρόνια οι απαιτήσεις αρχιτεκτόνων και διακοσμητών, έχουν ωθήσει τους απανταχού κατασκευαστές πορτών σε ευφάνταστες δημιουργίες. Ως εκ τούτου η πεποίθηση ότι οι εσωτερικές πόρτες πρέπει να βάφονται στο χρώμα του τοίχου για να είναι απαρατήρητες, έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Μια ολοκληρωμένη ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών, τόσο στο κομμάτι του σχεδιασμού όσο και στο κομμάτι της υλοποίησης, αποτελεί τον πυρήνα της επιχείρησης.

Karastratis Stratis

CEO

Έχοντας παρακολουθήσει συστηματικά τις τάσεις της αγοράς από το 2000 έως σήμερα σε συνδυασμό με τις σπουδές πάνω στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων με εξειδίκευση στο μάρκετινγκ, το 2008 δημιουργήθηκε η επιχείρηση Stofa Home Ideas. Όλα αυτά τα χρόνια η συνεργασία με αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και διακοσμητές, οδήγησαν σε ξεχωριστά και ολοκληρωμένα projects με έμφαση στο στύλ, τη χρηστικότητα και τη διαχρονικότητα.

Karastratis Stratis

 

  • Ευχαριστούμε πολυ stofa!!!!!! Μας κάνατε τέλεια δουλειά!!!!

    Dimitra Veronikiati

    Dimitra Veronikiati

    Designer

Translate »