Ανακαινίσεις

Πραγματοποιείστε το ονειρό σας, δίνοντας νέο χαρακτήρα στο παλιό σας σπίτι.

Όλοι επιθυμούμε ένα σπίτι με τη διακόσμηση και τις ανέσεις που ταιριάζουν στην αισθητική μας. Για να πραγματοποιηθεί όμως αυτό χρειάζεται να καταβληθούν μεγάλες προσπάθειες για τη βελτίωση και την προσαρμογή του στις σύγχρονες ανάγκες. Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνο ένα όμορφο και ελκυστικό σπίτι αλλά και ένα πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο. Οι λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν κάποιον ιδιοκτήτη παλαιού ακινήτου στην ανακαίνισή του είναι πολλοί και διαφορετικοί. Για την αποτελεσματική χρήση των χώρων. Για να αποκτήσει το σπίτι μοντέρνα εικόνα. Για να γίνει πιο λειτουργικό για τους γονείς και τα παιδιά που ζουν εκεί. Για την αύξηση της πραγματικής αξίας σε περίπτωση πώλησής του. Για την εξοικονόμηση ενέργειας, προσθέτοντας π.χ. μονώσεις ή αλλαγές κουφωμάτων.

Πως να αρχίσουμε την Ανακαίνιση;

Η συνολική δαπάνη είναι ο πλέον κρίσιμος παράγοντας για τις αποφάσεις μας. Ένας καλός προϋπολογισμός είναι απαραίτητος για την επιτυχία του εγχειρήματος. Ο σωστός προϋπολογισμός όχι μόνο θα μας ορίσει τι πόσο θα ξοδέψουμε αλλά θα αποτελέσει οδηγό για περικοπές που απαιτούνται. Μετά την δημιουργία του προϋπολογισμού, θα πρέπει να ορίσουμε τις προτεραιότητες των εργασιών και των αλλαγών. ¶λλοι θέλουν να ανακαινίσουν τελείως την εμφάνιση του σπιτιού και άλλοι μόνο τις αλλαγές που θεωρούν απαραίτητες. Η τελική απόφαση θα εξαρτηθεί από το συνολικό ποσό που μπορούμε να διαθέσουμε. Χρειάζεται να έχουμε επιλέξει συγκεκριμένα τις αλλαγές που επιθυμούμε. Οι εκθέσεις και ο ειδικός τύπος που ασχολούνται με το θέμα, μπορούν να αποτελέσουν πηγή ιδεών. Χρειάζεται πάντα η επαγγελματική συμβουλή, για αυτό θα πρέπει να συνεργαστούμε με αξιόπιστους αρχιτέκτονες και διακοσμητές για να τους μεταδώσουμε τις ιδέες μας, ώστε να μπορέσουν να μας δώσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η εσωτερική διακόσμηση απαιτεί πολλή υπομονή, αλλά ταυτόχρονα είναι και πολύ διασκεδαστική. Χρειάζεται να είμαστε εφοδιασμένοι με μεγάλα αποθέματα υπομονής για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Γενικά οι ανακαινίσεις μπορεί να αποβούν μια αρκετά αγχωτική διαδικασία, αλλά αξίζει τις προσπάθειες για ένα επιτυχημένο τελικό αποτέλεσμα. Μπορεί να πετύχουμε θαύματα με μερικές μόνο επεμβάσεις στο σπίτι μας. Χρειάζεται μόνο λογική επένδυση και αποτελεσματική χρήση περιορισμένου προϋπολογισμού. Όλοι χρειαζόμαστε μερικές αλλαγές κατά διαστήματα στο σπίτι μας, για να το κάνουμε πιο χαρούμενο.

Ολοκληρωμενες Λύσεις STOFA HOME IDEAS

Η ανακαίνιση είναι μια διαδικασία που συχνά φέρνει δυσάρεστες σκέψεις, για το άγχος αλλά και τις δαπανηρές συνέπειες που μπορεί να προκληθούν όταν αυτή γίνεται ερασιτεχνικά. Αν θέλετε να αποφύγετε την αβεβαιότητα αυτή, η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένη υπηρεσία για ολική ανάληψη και συντονισμό εργασιών με το κλειδί στο χέρι (turn key solution). H Stofa Home Ideas δραστηριοποιείται εξειδικευμένα στο χώρο της ολοκληρωμένης ανακαίνισης & ανακατασκευής οικιών, έχοντας συνθέσει την έννοια της δημιουργίας «χώρων ευχάριστης διαβίωσης». Φροντίζουμε ώστε τον ιδιοκτήτη να μην τον απασχολήσει καμία έγνοια επιπλέον, πέρα από την επιλογή μεταξύ των προτάσεων διαρρύθμισης και διακόσμησης που θα προτείνουμε. Τα συνεργεία και ο συντονισμός τους, είναι υπευθυνότητά μας. Και οικονομία επιτυγχάνεται μόνο με άρτιο συντονισμό εργασιών. Θεωρούμε επιβεβλημένο ο εκάστοτε ιδιοκτήτης που αποφασίζει να επενδύσει στο ακίνητό του, ν’ απολαμβάνει τα παρακάτω οφέλη: Καταρχήν να μπει σε ένα χώρο που θα είναι φιλόξενος και χαλαρωτικός, ώστε να θέλει πραγματικά να τον ζήσει και να δώσει μία «νέα πνοή» στην ζωή του. Και αυτό επιτυγχάνεται με λειτουργικές αρχιτεκτονικές προτάσεις και διακόσμηση. Να φτιάξει τον χώρο του χωρίς άγχος και έχοντας φιλική επικοινωνία με έναν άνθρωπο κι όχι με πολλά και διαφορετικά συνεργεία. Γι’ αυτό υπάρχει ένας εκπρόσωπος σε όλες τις φάσεις. Να μην υπάρξουν ούτε καθυστερήσεις και εκνευρισμοί, ούτε υπέρβαση του συμφωνημένου κόστους όταν γίνονται οι εργασίες ανακαίνισης. Ετσι, το συμφωνητικό μας είναι απόλυτο στις υποχρεώσεις μας. Να πάρει «το κλειδί στο χέρι» για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που θα διαρκέσει στον χρόνο. Εμείς προσφέρουμε εγγύηση, αλλά και την εμπειρία των ευχαριστημένων πελατών μας. Αν αυτό που θέλετε είναι μια συνολική ανακατασκευή της οικίας που έχετε, της μεταχειρισμένης που μόλις αγοράσατε ή ακόμα αποπεράτωση παλαιότερης ανέγερσης, τότε στην εταιρεία μας θα βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας.

Για να επιτευχθούν φυσικά όλα τα παραπάνω χρειάζεται μία αρκετά ευρεία γκάμα εξειδικευμένων τεχνικών και οργανωμένων συνεργείων. Εκτός από τα βασικά συνεργεία που θα πραγματοποιήσουν το σχεδιασμό, τα επιχρίσματα, τον ελαιοχρωματισμό, τα υδραυλικά, τα ηλεκτρολογικά, τις γυψοσανίδες, τα πλακάκια, τα δάπεδα, τις ξυλουργικές εργασίες και τα κουφώματα, χρειάζονται και πολλά άλλα για εργασίες μικρότερης κλίμακας. Τέτοιες είναι μία σωστή μελέτη φωτισμού, ένα σύστημα ασφαλείας, συνεργεία αποκομιδής απορριμμάτων και μπάζων, συνεργεία καθαρισμού, τεχνικοί κλιματισμού, τεχνικοί δικτύων για «έξυπνες» εφαρμογές, τεχνικοί σκίασης, τεχνικοί θέρμανσης, διακοσμητικές με βαθιά γνώση των υλικών της αγοράς και διάφορες άλλες ειδικότητες που μπορεί να προκύψουν από τις απαιτήσεις του εκάστοτε ιδιοκτήτη. Για όλα τα παραπάνω το σημαντικότερο όφελος είναι η ύπαρξη ενός μόνο εκπροσώπου που αναλαμβάνει να μετατρέψει τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη σε σαφείς τεχνικές εντολές προς στα συνεργεία, ώστε να ολοκληρωθεί το έργο σωστά και χωρίς καθυστερήσεις.

Translate »