Τα τελευταία χρόνια οι απαιτήσεις αρχιτεκτόνων και διακοσμητών, έχουν ωθήσει τους απανταχού κατασκευαστές πορτών σε ευφάνταστες δημιουργίες. Ως εκ τούτου η πεποίθηση ότι οι εσωτερικές πόρτες πρέπει να βάφονται στο χρώμα του τοίχου για να είναι απαρατήρητες, έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Στα υλικά κατασκευής των πορτών εσωτερικού χώρου, συναντάμε πλέον πολύ συχνά το γυαλί, τις ψηφιακές εκτυπώσεις, το δέρμα και το μέταλλο. Παράλληλα οι νέες τεχνολογίες παραγωγής σας επιτρέπουν να υλοποιήσετε και τις δικές σας μοναδικές ιδέες.
Τα προϊόντα που έχουμε να σας προτείνουμε είναι τόσο εγχώρια, όσο και εισαγόμενα. Η γκάμα ξεκινάει από τη βάση των τελειωμένων προϊόντων που είναι οι πόρτες Laminate για να καταλήξει μέχρι και σε εξολοκλήρου μασίφ λουστραρισμένες κατασκευές που θυμίζουν περασμένες εποχές.
Η κεντρική είσοδος του σπιτιού αποτελούσε ανέκαθεν ένα ισχυρό διακοσμητικό στοιχείο. Στην πορεία της μέσα στο χρόνο, πέρασε από τη περίτεχνη διακόσμηση του παρελθόντος στη σύγχρονη και συνάμα βαρετή απλότητα του χθες. Η ασφάλεια σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος, μας οδήγησε σε βαρετές και άτονες κατασκευές.
Με την πάροδο του χρόνου, η συσσωρευμένη εμπειρία των συνεργαζόμενων εργοστασίων μας κατέκτησε την ασφάλεια και την αξιοπιστία στη χρήση και έκανε ένα βήμα παραπέρα. Προχώρησε στην κατασκευή πορτών ασφαλείας με τη διακόσμηση που αρμόζει στο σήμερα.
Τα προϊόντα κατασκευάζονται εξολοκλήρου στην Ελλάδα και διεκδικούν επάξια μερίδιο της διεθνούς αγοράς. Οι δυνατότητες σε διαφόρων τύπων εφαρμογές είναι σχεδόν απεριόριστες και τα υλικά που χρησιμοποιούνται θα ικανοποιήσουν και τους πλέον απαιτητικούς. Εξέχουσα θέση στα προϊόντα της γκάμας έχουν οι περιστρεφόμενες σε άξονα πόρτες ασφαλείας και ειδικά η κουρμπαριστή με επενδύσεις Corian που είναι ένα πολύ πρωτότυπο προϊόν παγκοσμίως.

-Balomenos

-Intradoor

-Epipedo Doors

balomenos-door-1 balomenos-door-2 balomenos-door-3 balomenos-door-4 balomenos-door-5 balomenos-door-6

portes-site-laminate-eng11-1030x1030 portes-site-laminate-eng18-1030x1030 portes-site-laminate-eng10-1030x1030 portes-site-laminate-eng8-1030x1030 portes-site-laminate-eng6-1030x1030 portes-site-laminate-eng3-1030x1030

epipedo-door epipedo-door-2 epipedo-door-3 epipedo-door-4 epipedo-door-5 epipedo-door-6

Translate »